Tømrerfirma - Når det skal pusses opp!

 Rogalands Rehabilitering AS ble stiftet i 2018 og har i dagens dato 7 ansatte.  

Daglig leder, Julius Rafn Juliusson startet med et enkeltmannsforetak i 2015 og endret til ett aksjeselskap i 2018. Julius kommer fra Island der han dreiv ett tømrerfirma med 9 ansatte.

Jeg har vært selvstending næringsdrivende og drivet med tømrerfirma i ca 20år fra den dagen jeg fikk fagbrevet. Da kan du være trygg på at jeg har ganske god og bred erfaring i mitt arbeid, samtidig så har jeg god kunnskap i andre relevante yrker.

Mitt mål er å holde god kommunikasjon med kunden, holde styr og kordinere arbeidet riktig slik at forsinkelser ikke forekommer.

Bruker du Rogalands Rehabilitering AS i forbindelse med en jobb du ønsker å få utført, vil du raskt legge merke til våre erfarenhet i yrket og seriøsiteten vi har. Alle våre medarbeidere og ansatte har lang erfaring i dette yrket og vi satser ikke på tilfeldigheter.

For oss er kommunikasjon et av våre verktøy og egenskaper og siden vi har fokus på dette unngår vi problemer både før, under og etter prosjektet.

Rogalands Rehabilitering AS utfører alt av innvendig og utvendig oppussing av kjøkken og bad, flislegging, gulvlegging, renovering og tar av seg alt av tømrer arbeid og malerarbeid. Bedriften har sin egen flislegger og maler.

 

Rogalands Rehabilitering AS sørger for:

  • KvalitetVåres mål er å innfri kundens forventninger med å levere jobben til rett tid og av høyeste kvalitet.
  • SamarbeidKunder må være tilfredse med utført arbeid ellers vil det være stort tap av tillit.
  • ProfesjonalitetDet lønner seg å ha fornøyde kunder og ansatte. Det gir videre utvikling både faglig og økonomisk.
  • God Samarbeidspartnere - Våres samarbeidspartnere har flere års erfaring innen sitt fagområde som gjør arbeidsoppgaver til et solid samarbeid.

 

Vår Bedrift har Godkjent for ansvar. Hvis du ønsker mer informasjon om hva det omfatter, klikk på linken nedenfor:
Sentral Godkjenning for ansvarsrett.

Ta gjerne kontakt for å bestille Gratis Befaring.

tømrer