Tjenester vi i Rogalands Rehabilitering AS tilbyr

Hos oss er du i trygge hender, vi har lang og solid erfaring innen yrket vårt. Vi garanterer kvalitet i alle våre ledd!

NYBYGG

Vi fører opp nybygg, fra tomt til nøkkelferdig hus, og du får drømmehuset til avtalt tid og pris. Du vil ha 5 års reklamasjonsrett, og ved oppføring av et nybygg slipper du å tenke på noe som helst, vi tar på oss jobben fra A-Å.

TILBYGG

I forbindelse med oppføring av tilbygg eller påbygg kan det også være aktuelt med endringer av fasaden eller endringer innvendig.
Ved bruk av oss sørger vi for at det ikke dukker opp noen kjedelige overraskelser. Vi sørger for at jobben blir gjort etter lover og regler.

GARASJEBYGG/GARASJEPORT

Det finnes nasjonale regler og forskrifter hva gjelder garasjebygging, i tillegg kan også de enkelte kommunene ha spesielle regler i sine reguleringsplaner og bestemmelser for de ulike bo områder. Vi sørger for at alt det formelle er på plass og du kan trygt benytte garasjen din.

REHABILITERING

Våre rehabiliterings- og oppussingstjenester er mange og omfatter bl.a. malingsarbeider, taklegging, utskiftning av dører/vinduer, apparatinstallasjoner, koordinering av elektrisk arbeid samt rørlegging (autoriserte samarbeidspartnere), montering av ventiler, gulvarbeid, systemforbedringer m.m

KJØKKENMONTERING

Vårt team har solid team med god erfaring på kjøkkenmontering.
Vi har over 20 år erfaring spesielt på Kjøkkenmontering rehabilitering, design og utforming, og liknende interiør montering krever solid håndverker bakgrunn.

BADEROMSRENOVERING

Vi renoverer baderom eller lager nytt bad helt fra bunnen og har vår egen avdeling innen flislegging. Vi har samarbeidspartnere innen rørlegger- og elektrikerarbeid.

MALERAVDELING

Vi tilbyr alt innen utvendig og innvendig maling, sparkling og tapetsering.

SERVICE

Vårt mål er å gi alle våre kunder optimal service, levere kvalitetsvarer og sist men ikke minst, levere et solid håndverk.
Vi har samarbeidsavtale med rørlegger, elektriker, maler, blikkenslager og murer/flislegger.
Gir du oss oppdraget, har du kun ett firma å forholde deg til gjennom hele arbeidsprosessen, og får èn fastpris for totalpakken.