Nybygg

Rogalands Rehabilitering AS er mer enn bare eksperter på oppussing – vi er også din pålitelige partner når det gjelder nybyggprosjekter. Fra hagestuer som bringer naturen inn i hjemmet ditt til praktiske påbygg som gir deg mer plass til det du måtte ha behov for.

NybyggDrømmer du om å legge til en utestue, garasje, terrasse eller kanskje et påbygg til ditt eksisterende hjem? Hos Rogalands Rehabilitering har vi ekspertisen og erfaringen som trengs for å gjøre disse drømmene til virkelighet.

Vi tar på oss alle typer nybyggprosjekter og sørger for at jobben blir håndtert fra begynnelse til slutt. Fra planlegging og design til konstruksjon og ferdigstillelse, er vi din pålitelige partner gjennom hele prosessen.

Uansett om du ønsker å utvide ditt hjem for å imøtekomme økende behov eller skape et nytt utendørsområde for å nyte de vakre omgivelsene, kan Rogalands Rehabilitering hjelpe deg med å realisere din visjon.

La oss være med på reisen til å skape et nytt og funksjonelt tillegg til ditt hjem. Kontakt oss i dag for å starte ditt nybyggprosjekt med trygghet og tillit.

Hagestuer

Vi bygger hagestue etter kunders ønske og behov, og gir gode råd til muligheter og funksjon.

Påbygg

Ønsker du mer plass til din voksende familie eller et nytt hobbyrom? Våre påbygg gir deg den ekstra plassen du trenger, med omtanke for funksjonalitet og estetikk.

Totalentreprenør

Vi tar oss av alt fra planlegging og design til konstruksjon og ferdigstillelse. Med vårt eget team av tømrere og malere kan du stole på at ditt nybyggprosjekt blir levert med presisjon og ekspertise.

Rogalands Rehabilitering er din partner for å bygge drømmehjemmet du alltid har ønsket deg. Vårt fokus på kvalitet og oppmerksomhet til detaljer sørger for at hvert nybyggprosjekt blir en suksess. Kontakt oss i dag for å begynne reisen mot å realisere dine nybyggambisjoner.

Våre prosjekter