Stavanger

Vi skapte et imponerende tilbygg som fungerte som et stort og velkomment inngangsparti mellom huset og garasjen. Dette tilbygget ble utført med nøye planlegging og profesjonell utførelse for å oppnå de ønskede resultatene.

En bemerkelsesverdig funksjon i dette tilbygget var den høye takhøyden, som skapte en følelse av romslighet og luksus. Takvinduer ble installert for å slippe inn naturlig lys, og det ble lagt store fliser på gulvet i inngangspartiet, som både var funksjonelle og stilige.

Stavanger nybygg
Stavanger nybygg
Stavanger nybygg
Stavanger nybygg

Veggene og taket ble gipset, sparklet og malt for å skape en jevn og frisk overflate. Dette tilførte rommet en moderne og innbydende atmosfære. Samarbeid med en dyktig elektriker sikret at den elektriske installasjonen var både trygg og funksjonell.

Resultatet av dette tilbygget er et imponerende inngangsparti som ikke bare gir beskyttelse mot vær og vind, men også en velkommen og luksuriøs velkomst til hjemmet. Vi er glade for å ha hjulpet våre kunder med å realisere denne flotte tilleggskonstruksjonen.