Stokka

Vi hadde gleden av å gjennomføre en renovering av et bad på Stokka, og resultatet var en imponerende transformasjon som fullt ut innfridde deres ønsker og behov. Dette prosjektet krevde grundig planlegging og nært samarbeid med våre erfarne samarbeidspartnere innen rør- og elektroarbeid.

For å skape et luksuriøst og elegant utseende valgte kunde at vi skule legge hvite marmorfliser på både gulvet og veggene i badet. Disse flisene ga rommet en tidløs skjønnhet og reflekterte naturlig lys, noe som skapte en lys og innbydende atmosfære.

Taket ble gipset og deretter sparklet og malt for å skape en jevn og feilfri overflate. Dette ga badet et rent og lyst utseende som var i harmoni med den luksuriøse stilen.

For å skape visuell interesse og kontrast inkluderte kunde også sorte detaljer i designet. Disse sorte aksentene brøt elegant av mot de hvite marmorflisene og ga rommet et tidløst og stilig preg.

Stokka
Stokka

Vi la også fliser i slukristen for å sikre både funksjonalitet og en sammenhengende estetikk. Dette er en viktig detalj som bidrar til å opprettholde et rent og hygienisk miljø.

Med hjelp fra våre erfarne samarbeidspartnere innen rør- og elektroarbeid kunne vi oppgradere både VVS- og elektriske systemer for å oppfylle kundens behov og de høyeste standardene for funksjonalitet og sikkerhet. Dette inkluderte installasjon av moderne VVS-armaturer, rørleggingssystemer og belysning som forbedret både utseendet og funksjonaliteten til badet.

Resultatet av denne renoveringen er et imponerende bad som kombinerer luksus, stil, funksjonalitet og personlig preg på en bemerkelsesverdig måte. Vi er glade for å ha hjulpet kunden med å realisere drømmebadet sitt, og vi er sikre på at det vil gi glede i mange år fremover.