Stavanger

Vi gjennomførte en omfattende rehabilitering av dette husets indre, og resultatet var en betydelig forvandling som forbedret både funksjonalitet og estetikk i hvert rom. Dette prosjektet ble gjennomført med nøye planlegging og faglig dyktighet.

Vegger og tak ble gipset for å skape en jevn og frisk overflate i hele huset. Nye gulv ble nøye valgt for å gi hvert rom et moderne og estetisk tiltalende preg.

To bad og en wc gjennomgikk en fullstendig renovering med flisearbeid som skapte et sentralt fokuspunkt i hvert av rommene. Vi sammen med kunde valgte nøye ut fliser, møbler og armaturer for å oppnå den ønskede stilen og funksjonaliteten.

Stavanger
Stavanger
Stavanger
Stavanger

Montering av innerdører ble utført for å gi rommene privatliv og separasjon samtidig som det skapte en strømlinjeformet estetikk. En bemerkelsesverdig detalj i oppgraderingen var de stilige glassløsningene som ble installert ved inngangen til badet og rundt trappen i stuen. Dette ga en følelse av romslighet, lys og en moderne og luksuriøs atmosfære.

Resultatet av denne omfattende rehabiliteringen er et hus som kombinerer funksjonalitet, stil og personlig preg på en bemerkelsesverdig måte. Vi er glade for å ha hjulpet våre kunder med å forvandle sitt hjem til et enda mer komfortabelt og imponerende sted å bo.