Stangeland

Vi gjennomførte en omfattende rehabilitering av hele fasaden på dette huset, som resulterte i en betydelig oppgradering både når det gjelder funksjon og estetikk. Dette prosjektet var en grundig prosess som krevde nøye planlegging og profesjonell utførelse.

Taket ble skiftet ut for å sikre at det var i god stand og kunne beskytte hjemmet mot elementene i mange år fremover. I tillegg ble kledningen erstattet, og etterisolering ble lagt til for å forbedre husets energieffektivitet og komfort.

Stangeland
Rehabilitering
Stangeland
Stangeland
Rehabilitering
Stangeland

En del av oppgraderingen inkluderte også utskifting av enkelte vinduer, noe som forbedret både isolasjon og estetikk. Den nye ytterdøren ble installert for å gi huset et friskt og moderne utseende samtidig som den økte sikkerheten.

En flott ny balkong ble også bygget, som ga et nytt utendørs oppholdsområde som beboerne kan nyte i både sommer- og vintermånedene.

Resultatet av denne omfattende rehabiliteringen er en fasade som både ser fantastisk ut og gir en forbedret funksjonalitet og energieffektivitet til huset. Vi er stolte av å ha hjulpet våre kunder med å forvandle sitt hjem til et mer moderne, komfortabelt og attraktivt sted å bo.