Sola

Vi hadde gleden av å gjennomføre en renovering av et bad på Sola, og resultatet var en imponerende transformasjon som fullt ut innfridde deres ønsker og behov. Dette prosjektet involverte grundig planlegging og tett samarbeid med våre erfarne samarbeidspartnere innen rør- og elektroarbeid.

For å skape en moderne og funksjonell atmosfære i badet, monterte vi våtromspanel på veggene. Dette valget ga både en estetisk tiltalende overflate og en holdbar løsning som tåler fuktighet og enkel rengjøring.

Veggene og taket i badet ble gipset, og deretter ble taket sparklet og malt. Dette ga rommet en jevn og feilfri overflate, og taket ble malt for å gi en dramatisk kontrast og visuelt preg.

For å forbedre dusjområdet, valgte vi å blende et vindu som var plassert der. Dette ga mer privatliv og muliggjorde en mer funksjonell dusjdesign.

Sola
Sola
Sola
Sola

På gulvet ble det lagt vinyl, som er en praktisk og slitesterk løsning som også gir rommet et moderne utseende.

For å legge til elegante detaljer i badet, inkluderte vi sorte elementer i designet. Dette skapte en kontrast og et tidløst utseende som ga badet en luksuriøs følelse.

Med hjelp fra våre erfarne samarbeidspartnere innen rør- og elektroarbeid kunne vi oppgradere både VVS- og elektriske systemer for å oppfylle kundens behov og de høyeste standardene for funksjonalitet og sikkerhet. Dette inkluderte installasjon av moderne VVS-armaturer, rørleggingssystemer og belysning som forbedret både utseendet og funksjonaliteten til badet.

Resultatet av denne renoveringen er et imponerende bad som kombinerer stil, funksjonalitet og personlig preg på en bemerkelsesverdig måte. Vi er glade for å ha hjulpet kunden med å realisere drømmebadet sitt, og vi er sikre på at det vil gi glede i mange år fremover.