Sola

Vi gjennomførte en omfattende rehabilitering av dette husets indre, og resultatet var en imponerende forvandling som ga hvert rom nytt liv. Dette prosjektet krevde grundig planlegging og tett samarbeid med våre erfarne samarbeidspartnere innen rør- og elektroarbeid.

Veggene ble gipset og malt, og i gangen la vi fliser som ble perfekt supplert med en spilevegg foran sikringsskap for en moderne og innbydende atmosfære. En imponerende trapp ble målt og bestilt for å forbinde kjelleren med andre etasje, og våre dyktige samarbeidspartnere monterte den slik at den var både funksjonell og estetisk tiltalende.

I første etasje utførte vi en renovering av både wc og bad, og resultatet var to rom som kombinerte stil og funksjonalitet.

Sola rehabilitering

Men den mest slående delen av prosjektet var totalrenoveringen av badet i kjelleren, hvor det er en egen badstue. Dette ble et rom av luksus og avslapning, hvor hvert element ble nøye utvalgt for å skape en unik atmosfære. I gang kjeller ble det lagt fliser, og vegger som ble pusset med murpuss.

Med våre erfarne samarbeidspartnere innen rør- og elektroarbeid involvert, kunne vi oppnå de høyeste standardene for funksjonalitet og sikkerhet i hele prosjektet.

Resultatet av denne omfattende rehabiliteringen er et hjem som kombinerer moderne design, stil, funksjonalitet og personlig preg på en bemerkelsesverdig måte. Vi er glade for å ha hjulpet våre kunder med å transformere sitt hjem til et enda mer komfortabelt og imponerende sted å bo.