Sandnes

Vi hadde gleden av å gjennomføre en renovering av et baderom i Sandnes sentrum, som resulterte i en imponerende transformasjon som fullt ut innfridde deres ønsker og behov. Dette prosjektet krevde nøye planlegging og samarbeid med våre erfarne samarbeidspartnere innen rør- og elektroarbeid.

For å gi badet et elegant og funksjonelt utseende, la vi fliser på både gulvet og veggene. Flisene ble nøye utvalgt for å passe til kundens smak samtidig som de oppfylte kravene til holdbarhet og enkelt vedlikehold.

Taket på badet ble gipset, og deretter ble tak nøye sparklet og malt. Dette resulterte i en jevn og feilfri overflate som skapte en avslappende og luksuriøs atmosfære.

En bemerkelsesverdig endring i badet var fjerningen av et vindu og oppføringen av en vegg i stedet. Denne designendringen gjorde det mulig å skape en nisje over badekaret. Denne nisjen tjener både som et praktisk lagringsområde og som et estetisk tiltalende element i rommet.

Sandnes
Sandnes
Sandnes
Sandnes

Med hjelp fra våre dyktige samarbeidspartnere innen rør- og elektroarbeid, kunne vi oppgradere både VVS- og elektriske systemer for å oppfylle kundens behov og de høyeste standardene for funksjonalitet og sikkerhet. Dette inkluderte installasjon av moderne VVS-armaturer, rørleggingssystemer og belysning som forbedret både utseendet og funksjonaliteten til badet.

Resultatet av denne omfattende renoveringen er et imponerende bad som kombinerer stil, funksjonalitet og personlig preg på en bemerkelsesverdig måte. Vi er glade for å ha hjulpet kunden med å realisere drømmebadet sitt, og vi er sikre på at det vil gi glede i mange år fremover.