Sandnes

Vi gjennomførte en omfattende rehabilitering av store deler av dette huset, og resultatet var en imponerende transformasjon som forvandlet hver eneste rom. Dette prosjektet krevde grundig planlegging og nært samarbeid med våre pålitelige samarbeidspartnere innen rør- og elektroarbeid.

Vi begynte med å gipse og male veggene for å gi rommene en frisk og moderne følelse. I inngangspartiet la vi stilige fliser som ga en imponerende velkomst og en visuell appell.

En unik wc i første etasje ble totalrenovert med spesielt utvalgte fliser og innredning som ga dette rommet karakter og stil.

I underetasjen gjennomførte vi en omfattende oppgradering av både badet og wc-rommet. Her ble det valgt ut fliser og møbler som ikke bare ga funksjonalitet, men også en estetisk tiltalende atmosfære.

For å fullføre oppgraderingen satte vi inn nye innerdører og monterte en praktisk garderobe på gangen.

Resultatet av denne omfattende rehabiliteringen er et hus som kombinerer funksjonalitet, stil og personlig preg på en bemerkelsesverdig måte. Vi er glade for å ha hjulpet våre kunder med å transformere sitt hjem til et enda mer komfortabelt og estetisk tiltalende sted å bo.