Røyneberg

Vi gjennomførte en imponerende transformasjon ved å rehabilitere et tidligere gammelt bad og omdanne det til en fantastisk loftstue. Dette prosjektet involverte grundig planlegging og samarbeid med vår pålitelige samarbeidspartner innen elektroarbeid.

For å skape en romslig og imøtekommende atmosfære hevet vi takhøyden og bevarte de vakre gamle bærebjelkene for å gi rommet et unikt og stilig utseende. Nye store vinduer ble installert for å øke naturlig lysinnfall og gi en fantastisk utsikt.

Noe av veggene ble gipset, og det ble montert furupanel på både tak og vegger. Dette ga rommet en rustikk sjarm og en koselig atmosfære som gjorde det til et ideelt sted å slappe av.

For gulvet valgte vi nytt laminat, som ikke bare er slitesterkt og enkelt å vedlikeholde, men også gir rommet en moderne og innbydende følelse.

Resultatet av denne omfattende rehabiliteringen er en loftstue som kombinerer karakter, stil og funksjonalitet på en bemerkelsesverdig måte. Vi er glade for å ha hjulpet våre kunder med å transformere et tidligere bad til et rom de kan nyte og sette pris på i årene som kommer.