Jåttåvågen

Vi hadde gleden av å gjennomføre en omfattende totalrenovering av en kundes bad i jåttåvågen og resultatet ble en imponerende transformasjon som virkelig oppfylte deres drømmer og behov. Dette prosjektet involverte grundig planlegging og tett samarbeid med våre erfarne samarbeidspartnere innen rør- og elektroarbeid.

Gulvet og veggene ble fornyet med fliser som ikke bare var stilige, men også holdbare og enkle å vedlikeholde. Valget av fliser ble gjort med stor omhu for å skape et visuelt imponerende resultat.

For å forbedre baderommets lysforhold installerte vi et takvindu. Samtidig hevet vi takhøyden for å gi en følelse av romslighet og luftighet.

Vi byttet også ut et eksisterende vindu utenom takvinduet for å oppnå en mer enhetlig og moderne estetikk. Dette trinnet bidro til å skape et helhetlig utseende i hele rommet.

Jåttåvågen
Jåttåvågen
Jåttåvågen
Jåttåvågen

Baderommet ble også utvidet for å gi mer plass og funksjonalitet. Dette gjorde det mulig å inkludere ønsket utstyr og designelementer for å oppfylle kundens behov.

Veggene og taket i de områdene som ikke ble fliselagt, ble gipset for å skape en jevn overflate. Etter gipsingen ble alle overflater sparklet og malt med nøye utvalgte farger for å skape en avslappende og luksuriøs atmosfære.

Med hjelp fra våre dyktige samarbeidspartnere innen rør og elektro kunne vi oppgradere både VVS- og elektriske systemer til å oppfylle de høyeste standardene for funksjonalitet og sikkerhet. Dette inkluderte installasjon av moderne VVS-armaturer, rørleggingssystemer og belysning som forbedret både utseendet og funksjonaliteten til badet.

Resultatet av denne omfattende totalrenoveringen er et imponerende bad som kombinerer stil, funksjonalitet og romslighet på en bemerkelsesverdig måte. Vi er glade for at vi kunne hjelpe kunden med å realisere drømmebadet sitt, og vi er sikre på at det vil bringe glede i mange år fremover.