Gautesete

Vi hadde gleden av å gjennomføre en omfattende renovering av et bad på Gautesete, og resultatet var en imponerende transformasjon som fullt ut innfridde deres ønsker og behov. Dette prosjektet krevde grundig planlegging og nært samarbeid med våre erfarne samarbeidspartnere innen rør- og elektroarbeid.

For å skape et elegant og funksjonelt utseende, valgte vi å legge fliser på både gulvet og veggene i badet. Disse flisene ble nøye utvalgt for å skape en sammenhengende og stilfull atmosfære.

Taket ble gipset og deretter sparklet og malt for å skape en jevn og feilfri overflate. Dette ga badet et rent og lyst utseende som skapte en avslappende atmosfære.

Bak badekaret valgte kunde at vi skulle å legge skifer-lignende fliser, som ga et naturlig og rustikt preg til rommet. Denne detaljen bidro til å skape et visuelt fokuspunkt og lagt til en unik karakter til badet.

Gautesete
Gautesete
Gautesete
Gautesete

For å øke både funksjonalitet og stil i badet, monterte vi stilige møbler som ikke bare gir lagringsplass, men også en estetisk appell. Dette skapte en sammenhengende design og bidro til å organisere badets innredning.

Med hjelp fra våre erfarne samarbeidspartnere innen rør- og elektroarbeid kunne vi oppgradere både VVS- og elektriske systemer for å oppfylle kundens behov og de høyeste standardene for funksjonalitet og sikkerhet. Dette inkluderte installasjon av moderne VVS-armaturer, rørleggingssystemer og belysning som forbedret både utseendet og funksjonaliteten til badet.

Resultatet av denne omfattende renoveringen er et imponerende bad som kombinerer stil, funksjonalitet og personlig preg på en bemerkelsesverdig måte. Vi er glade for å ha hjulpet kunden med å realisere drømmebadet sitt, og vi er sikre på at det vil gi glede i mange år fremover.