Ganddal

Vi hadde gleden av å gjennomføre en omfattende renovering av en kunde på Ganddal og resultatet var en imponerende transformasjon som fullt ut innfridde deres ønsker og behov. Dette prosjektet krevde grundig planlegging og nært samarbeid med våre erfarne samarbeidspartnere innen rør- og elektroarbeid.

For å gi badet et moderne og stilfullt utseende, la vi fliser på både gulvet og veggene. Flisene ble nøye valgt for å skape en sammenhengende og estetisk tiltalende atmosfære.

Veggene og taket som ikke ble fliselagt, ble gipset, og deretter ble alle overflater sparklet og malt. Taket ble malt svart, noe som ga rommet en unik og dramatisk visuell kontrast.

Vi installerte også nye vinduer i badet for å forbedre både estetikk og energieffektivitet. Dette bidro til å gi badet et oppdatert og friskt utseende samtidig som det økte naturlig lysinnfall.

Ganddal
Ganddal

Blandebatterier over vasken ble innebygd i veggen, noe som ga en ren og moderne look samtidig som det sparte plass og skapte en strømlinjeformet utforming.

En betydelig oppgradering var installasjonen av et spyletoalett, som øker badets funksjonalitet og gir en mer hygienisk løsning.

Med hjelp fra våre dyktige samarbeidspartnere innen rør- og elektroarbeid kunne vi oppgradere både VVS- og elektriske systemer for å oppfylle kundens behov og de høyeste standardene for funksjonalitet og sikkerhet. Dette inkluderte installasjon av moderne VVS-armaturer, rørleggingssystemer og belysning som forbedret både utseendet og funksjonaliteten til badet.

Resultatet av denne omfattende renoveringen er et imponerende bad som kombinerer stil, funksjonalitet og personlig preg på en bemerkelsesverdig måte. Vi er glade for å ha hjulpet kunden med å realisere drømmebadet sitt, og vi er sikre på at det vil gi glede i mange år fremover.