Forus

Vi hadde gleden av å gjennomføre en renovering av et bad på Forus, og resultatet var en imponerende transformasjon som fullt ut innfridde deres ønsker og behov. Dette prosjektet krevde grundig planlegging og nært samarbeid med våre erfarne samarbeidspartnere innen rør- og elektroarbeid.

For å skape et moderne og elegant utseende i badet, valgte kunde å ha fliser på både gulvet og veggene. Disse flisene ble nøye utvalgt for å gi rommet en stilfull og tidløs atmosfære.

Taket ble kledd med eike spileplater for å legge til en unik tekstur og naturlig preg. Dette ga en varm og innbydende følelse til rommet.

For å forbedre dusjsonen, fjernet vi vinduene som var der tidligere og erstattet dem med et nytt sort MDF-vindu utenfor dusjsonen. Dette økte både estetikken og funksjonaliteten i området.

Forus
Forus
Forus
Forus

Et bemerkelsesverdig tillegg til badet var en stilig dobbel vask. Dette ikke bare ga mer plass og funksjonalitet, men ga også badet et luksuriøst preg.

Med hjelp fra våre erfarne samarbeidspartnere innen rør- og elektroarbeid kunne vi oppgradere både VVS- og elektriske systemer for å oppfylle kundens behov og de høyeste standardene for funksjonalitet og sikkerhet. Dette inkluderte installasjon av moderne VVS-armaturer, rørleggingssystemer og belysning som forbedret både utseendet og funksjonaliteten til badet.

Resultatet av denne renoveringen er et imponerende bad som kombinerer moderne design, stil, funksjonalitet og personlig preg på en bemerkelsesverdig måte. Vi er glade for å ha hjulpet kunden med å realisere drømmebadet sitt, og vi er sikre på at det vil gi glede i mange år fremover.