Byhaugen

Vi hadde gleden av å gjennomføre en omfattende renovering av en kunde på byhaugen. Resultatet ble en imponerende transformasjon som oppfylte alle deres ønsker og behov. Dette prosjektet krevde grundig planlegging og tett samarbeid med våre dyktige samarbeidspartnere innen rør- og elektroarbeid.

Vi la fliser på gulvet og veggene. Valget av fliser ble gjort med tanke på å skape et estetisk tiltalende og vedlikeholdsfritt miljø. Flisene ble nøye kombinert for å oppnå den ønskede visuelle effekten.

For å tilføre rommet naturlig lys og frisk luft, installerte vi et vakkert takvindu. Dette tilleggselementet ikke bare forbedret estetikken, men introduserte også dagslys, noe som gjorde badet mer innbydende og energieffektivt.

Byhaugen
Byhaugen
Byhaugen
Byhaugen

Det som ikke ble flislagt gipset vi med våtromsgips/ aqua plater for å oppnå en jevn overflate. Etter gipsingen ble alle overflater grundig sparklet og malt med nøye utvalgte farger, noe som ga rommet en avslappende og luksuriøs atmosfære.

En praktisk skittentøys sjakt ble også konstruert i badet, noe som gjorde håndteringen av skittentøy enkelt og effektivt. Denne tilpasningen integrerte sømløst med det nye baderomsdesignet.

Med hjelp fra våre samarbeidspartnere innen rør og elektro kunne vi oppgradere VVS- og elektriske systemer til å oppfylle de høyeste standardene for funksjonalitet og sikkerhet. Dette inkluderte installasjon av moderne VVS-armaturer, rørleggingssystemer og belysning som forbedret både utseendet og funksjonaliteten til badet.

Den resulterende totalrenoveringen skapte et imponerende bad som kombinerte stil og funksjonalitet på en utmerket måte. Vi er glade for at vi kunne oppfylle kundens ønsker og bidra til å skape et baderom som de vil nyte i mange år fremover.