Ålgård

Vi hadde gleden av å gjennomføre en renovering av et bad på Ålgård, og resultatet var en imponerende transformasjon som fullt ut innfridde deres ønsker og behov. Dette prosjektet involverte nøye planlegging og samarbeid med våre erfarne samarbeidspartnere innen rør- og elektroarbeid.

For å skape et moderne og stilfullt utseende i badet, valgte kunde å ha sorte fliser på både gulvet og veggene. Disse flisene ga rommet en tidløs eleganse og skapte en sofistikert atmosfære.

I dusjområdet la vi mosaikkfliser på gulvet og inne i nisjen for å gi en unik og tiltalende detalj. Dette ga en kontrast og visuell interesse som gjorde dusjområdet til et visuelt høydepunkt i rommet.

Taket ble gipset, og deretter ble alle takflater nøye sparklet og malt. For å legge til en ekstra touch av modernitet og eleganse, felte vi også inn en LED-lysstripe i taket. Dette ikke bare skapte en flott belysningsløsning, men bidro også til å skape en avslappende atmosfære.

Ålgård
Ålgård
Ålgård
Ålgård

Badet ble utstyrt med en stilig dobbel dusj, som ikke bare ga mer plass og funksjonalitet, men også et luksuriøst preg til rommet.

Med hjelp fra våre dyktige samarbeidspartnere innen rør- og elektroarbeid kunne vi oppgradere både VVS- og elektriske systemer for å møte kundens behov og de høyeste standardene for funksjonalitet og sikkerhet. Dette inkluderte installasjon av moderne VVS-armaturer, rørleggingssystemer og belysning som forbedret både utseendet og funksjonaliteten til badet.

Resultatet av denne renoveringen er et imponerende bad som kombinerer moderne design, stil, funksjonalitet og personlig preg på en bemerkelsesverdig måte. Vi er glade for å ha hjulpet kunden med å realisere drømmebadet sitt, og vi er sikre på at det vil gi glede i mange år fremover.